Φούντωσαν τα σενάρια για τον "γίγαντα" στον ΠΑΟΚ – Πόσα θα "σκάσει" ο Σαββίδης - Τρελαμένοι οι οπαδοί...

Φούντωσαν τα σενάρια για τον "γίγαντα" στον ΠΑΟΚ – Πόσα θα "σκάσει" ο Σαββίδης - Τρελαμένοι οι οπαδοί...
Έτοιμος να τα "σπρώξει" για την πρώτη σούπερ μεταγραφή είναι ο Δικέφαλος - Ποιο "θηρίο" από το εξωτερικό προβάρει τα ασπρόμαυρα - Πανηγυρική επιβεβαίωση ρεπορτάζ Sportdog!


To όνομα του Ντένις Μπόικο, του πανύψηλου (1.97μ.) διεθνούς Ουκρανού τερματοφύλακα, που το περσινό καλοκαίρι δόθηκε δανεικός από την Μπεσίκτας στη Μάλαγα, παίζει δυνατά τις τελευταίες ημέρες στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ μετά από δημοσιεύματα του ουκρανικού Τύπου.
Οι αναγνώστες του Sportdog, βέβαια, ενημερώθηκαν πρώτοι για τον Μπόικο στις 30 Μαρτίου, με τον Σκύλο να σας αποκαλύπτει αυτή τη φορά πως η Μπεσίκτας σκέφτεται ακόμα και να αφήσει ελεύθερο τον πρώην τερματοφύλακα της Νντίπρο και πρώην συμπαίκτη των Εβγέν Σάκχοφ και Λέο Μάτος.
Τα δεδομένα της υπόθεσης είναι απλά και σαφώς… ενθαρρυντικά για τον ΠΑΟΚ, που θα κινηθεί αυτό το καλοκαίρι για ένα τερματοφύλακα-βουνό, στη θέση του Ζέλικο Μπρκιτς που δεν έχει πείσει πως μπορεί να αποτελέσει τον Κέρβερο που θέλουν ο Μίχελ και ο Ίβιτς για τον ΠΑΟΚ των επόμενων χρόνων.
Στη Μάλαγα δεν σκέφτονται καν να κάνουν χρήση τη ρήτρα που υπάρχει στη συμφωνία τους με την Μπεσίκτας και να αγοράσουν τα δικαιώματα του Μπόικο, που έχει αγωνιστεί σε μόνο πέντε παιχνίδια των Ανδαλουσιάνων (3 στο Πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο). Παράλληλα, ούτε στη Μπεσίκτας δείχνουν ...ζεστοί για την επιστροφή του Ουκρανού στην Κωνσταντινούπολη, με τον οποίο βέβαια έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.
Πληροφορίες κάνουν λόγο πως οι «Αετοί» είναι διατεθειμένοι μέχρι και να αφήσουν ελεύθερο τον Μπόικο προκειμένου να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του. Ακόμα, όμως, και να μη συμβεί αυτό, θεωρείται σίγουρο πως μία πρόταση γύρω στο 1 εκατομμύριο, θα γίνει αμέσως αποδεκτή. Το ποσό αυτό, δεν είναι απαγορευτικό για τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, o οποίος τον περασμένο Ιανουάριο έδωσε 1,9 εκ. ευρώ στη Λέγκια για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και 1,6 εκ. ευρώ στη Ρεν για τον Πέδρο Ενρίκε.
Αυτό που έχει τη δική του σημασία, είναι το ότι και ο Μπόικο εκπροσωπείται από την ίδια εταιρία που έχει τα δικαιώματα των Μάτος και Σάκχοφ, με την οποία ο ΠΑΟΚ και ο Λούμπος Μίχελ έχουν πολύ καλή συνεργασία. Επίσης, ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου του Βορρά γνωρίζει τον Ουκρανό και τις δυνατότητές του από την συνύπαρξή τους στο ουκρανικό πρωτάθλημα (ο Μπόικο σαν ποδοσφαιριστής της Ντνίπρο και ο Μίχελ ως στέλεχος της Σαχτάρ Ντόνετσκ).
Οι ΠΑΟΚτσήδες πάντως, βλέπουν με πολύ καλό μάτι μία ενδεχόμενη άφιξη του Μπόικο στην Τούμπα, που απασχόλησε έντονα το ρεπορτάζ της ομάδας τους το περασμένο καλοκαίρι, αφού ο Ουκρανός φαίνεται να διαθέτει το ...πακέτο για να αφήσει εποχή στο ελληνικό πρωτάθλημα, παρά το ότι η καριέρα του τα τελευταία δύο χρόνια έχει ...καθοδικές τάσεις. 
sportdog.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)