ΚΟΖΑΝΗ - Σωματείο Υπαλλήλων Σούπερ Μάρκετ Κοζάνης : Δεν πτοούμαστε, συνεχίζουμε τον αγώνα μας

Με προσωρινή διαταγή, που εκδόθηκε από το Ειρηνοδικείο Κοζάνης, διατάχθηκε η συντηρητική κατάσχεση και η σφράγιση των υποκαταστημάτων της επιχείρησης «ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ Α.Ε.Ε.Ε.» ως μέτρο διασφάλισης των δικαιωμάτων μας. Όλοι μας είμαστε απλήρωτοι εδώ και μήνες με αδυναμία να αντιμετωπίσουμε τις άμεσες βιοτικές μας ανάγκες. Η εργοδότρια επιχείρησή μας, η οποία με την παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά της έχει εγκλωβίσει το σύνολο των εργαζομένων της όχι μόνον στην περιοχή της Κοζάνης αλλά και στην υπόλοιπη Χώρα, επιδιώκει με διαφόρους τρόπους να αποδεσμευτεί από εμάς και να μεταβιβάσει περιουσιακά στοιχεία της σε άλλη εταιρεία.

            Ήδη σε άλλες περιοχές της Χώρας με διαμαρτυρίες συναδέλφων μας αποτράπηκαν ενέργειες «εν κρυπτω» αφαίρεσης πραγμάτων από τα υποκαταστήματα της επιχείρησης και η εγκατάσταση νέου ιδιοκτήτη σε αυτά.

            Ήδη με την προσωρινή διαταγή του Ειρηνοδικείου Κοζάνης, με την οποία για πρώτη φορά διατάσσεται η σφράγιση των υποκαταστημάτων της εταιρείας «ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ Α.Ε.Ε.Ε.» στην περιοχή μας, προκειμένου να αποφευχθούν οι απομακρύνσεις περιουσιακών στοιχείων της συγκεκριμένης επιχείρησης. Αισθανόμαστε δικαιωμένοι και ενωμένοι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την διεκδίκηση κάθε δικαιώματός μας. Θυμίζουμε, ότι το θέμα της συγκεκριμένης επιχείρησης και η προσπάθειά της να αποδεσμευτεί από εμάς έχει απασχολήσει το ελληνικό κοινοβούλιο και το Υπουργείο Εργασίας έχει αποστείλει επείγουσα εγκύκλιο σε όλες τις επιθεωρήσεις εργασίας.

            Σε αυτήν μας την προσπάθεια θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πληρεξουσίους δικηγόρους μας, Σπύρο Μπαλατσούκα και Αθανασία Τσώλη, που μας εκπροσώπησαν αποτελεσματικά στην συγκεκριμένη δίκη και πέτυχαν την για πρώτη φορά την σφράγιση των καταστημάτων της εργοδότριας μας επιχείρησης.

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εμπορίου  Τροφίμων και Σουπερ Μαρκετ Νομού Κοζάνης

        Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΑΝΑΤΣΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ                                  ΣΑΜΛΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Απαράδεκτο περιστατικό σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Παραλίας των Ν.Φλογητών (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Καστοριάς Ελένη Κάκκου

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Αποκλεισμός της Εφορείας από τους Αγρότες της Καστοριάς (Φώτο - Βίντεο)