ΓΡΕΒΕΝΑ - Συμμετοχή επιχειρήσεων στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης


Συμμετοχή  επιχειρήσεων στην 82η Διεθνή Έκθεση ΘεσσαλονίκηςΤο Επιμελητήριο Γρεβενών θα συμμετέχει στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) και προσκαλεί όλες τις επιχειρήσεις – μέλη του να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής .
Οι συμμετέχοντες δεν θα επιβαρυνθούν για την εκμίσθωση του χώρου Παρά Μόνο με τα έξοδα κατασκευής/διαμόρφωσης των περιπτέρων τους .
Εφόσον υπάρχουν επιχειρήσεις – μέλη που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν παρακαλούμε να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στο Επιμελητήριο ως τη Δευτέρα 29/05/2017 στο τηλ. 2462085501.
Η 82η ΔΕΘ θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και παρουσιάζει ειδικά φέτος ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς αφενός «Τιμώμενη »Χώρα θα είναι η Κίνα, αφετέρου θα υποστηριχτεί από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα διαφημιστικής προβολής στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, που θα επιφέρει αύξηση της προέλευσης επισκεπτών. Σημειώνεται ότι ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών πέρυσι ανήρθε στους 220.000 επισκέπτες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Επίσης ,η διοργανωτική εμπειρία της ΔΕΘ-HELEXPO εγγυάται τη βέλτιστη δυνατή προβολή των εκθετών και των προϊόντων-υπηρεσιών τους, ενώ το παράλληλο πρόγραμμα των εκδηλώσεων επιχειρηματικού, πολιτιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα ,που θα πλαισιώσει την έκθεση, θα συμβάλλει στην καλύτερη επίτευξη των στόχων της.
Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Ράμμος

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ! Οι άνθρωποι που έμειναν πίσω στο χωριό (Φώτο)