Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη - Εγκατέλειψαν δυο μικρά παιδάκια έξω από εκκλησία!

Δύο μικρά παιδιάκια, ηλικίας 1,5 και 4, εντόπισαν εγκαταλελειμένα έξω από την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα. στην Καλαμαριά, περαστικοί. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, άνδρες της όποιας οδήγησαν τα παιδάκια στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση.
Το "Χαμόγελο του Παιδιού", από την πλευρά του, έκανε την εξής ανάρτηση στο Facebook: 

"Συμβαίνει τώρα: Επιτόπια παρέμβαση για 2 αδερφάκια 1,5 και 4 ετών! 

Μόλις ενημερωθήκαμε από την Εισαγγελία Ανηλίκων για την περίπτωση 2 παιδιών, 1,5 και 4 ετών, τα οποία εγκαταλείφθηκαν έξω από εκκλησία από το οικογενειακό τους περιβάλλον. 

Μονάδα άμεσης επέμβασης του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με κοινωνική λειτουργό μεταβαίνουν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου βρίσκονται τα παιδιά προκειμένου να μεταφερθούν σε παιδιατρική κλινική νοσοκομείου. 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το εξειδικευμένο προσωπικό του θα είναι δίπλα στα παιδιά για οτιδήποτε χρειαστούν παρέχοντάς τους την ασφάλεια και τη φροντίδα που χρειάζονται."

Νεότερη ενημέρωση

Μία απίστευτη περιπέτεια πέρασαν δύο αδελφάκια 1,5 και 3,5 ετών που η θεία τους και κηδεμόνας τους τα παράτησε σε προαύλιο εκκλησίας το μεσημέρι και συγκεκριμένα έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα κοριτσάκι 1,5 έτους και ένα αγοράκι 3,5 ετών. Η 32χρονη Σέρβα μητέρα τους είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση και εξέτιε κάθειρξη στις Φυλακές Θηβών, ενώ είχε αναθέσει την ανατροφή των παιδιών της, στην αδερφή της.
Εκείνη με την σειρά της φαίνεται πως αδυνατούσε να το πράξει αυτό και πήγε και τα άφησε έξω από την εκκλησία, ενώ στη συνέχεια έφυγε. Διερχόμενοι είδαν τα δύο νήπια μόνα τους στο προαύλιο και κάλεσαν την Αστυνομία. Πλήρωμα περιπολικού μετέφερε αρχικά τα παιδάκια στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς και από εκείνη την στιγμή διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη της θείας τους που τα εγκατέλειψε.
Προληπτικά τα αδελφάκια θα μεταφερθούν στην Παιδιατρική Κλινική Γεννηματά, ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί εισαγγελέας, που θα κινήσει την διαδικασία που προβλέπεται από τον νόμο και θα αποφασίσει εκείνος τι μέλλει γενέσθαι για τα δύο αδελφάκια.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)