«Φιλάει κατουρημένες ποδιές»! Ο Μπάρκας ξευτίλισε τον Άδωνι! (Βίντεο)


Δεν δεχόμαστε υποδείξεις από τον άνθρωπο που έχει βρίσει όλο το πολιτικό σύστημα απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Μπάρκας στα κινδυνολογικά σενάρια που επανέφερε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης για δραχμή, εκροή καταθέσεων, bail in και όλες τις καταστροφές που θα πέσουν στη χώρα, τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται λίγο πριν το κλείσιμο της συμφωνίας.

Για άλλη μια φορά η Ν.Δ. παρουσιάζεται κατώτερη των περιστάσεων καθώς τα στελέχη της όπως ο αντιπρόεδρος της και οι ευρωβουλευτές της χθες στο Ευρωκοινοβούλιο κατά τη συζήτηση του ελληνικού προγράμματος φαίνεται να θέτουν την προσωπική πολιτική τους διάσωση πάνω από το συμφέρον της χώρας.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μπάρκας είπε στον Άδ. Γεωργιάδη σε ενημερωτική εκπομπή του ΣΤΑΡ.
«Από τον άνθρωπο ο οποίος έχει βρίσει όλο το πολιτικό σύστημα, φιλάει κατουρημένες ποδιές, και εκεί που έφτυνε γλύφει, ο κ. Γεωργιάδης που έχει βρίσει τον κ. Σαμαρά, τον κ. Μητσοτάκη, τον Σαμαρά που «έλεγε μην ψηφίσετε Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ είναι ψεύτες» ο άνθρωπος αυτός κάνει υποδείξεις στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης παρουσίασε το βιβλίο του χρυσαυγίτη φασίστα Πλεύρη για τους Εβραίους και μετά πήγε και φόραγε κιπά και ζήταγε συγγνώμη από τους Εβραίους, αυτά έχει κάνει ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος έχει καθυβρίσει όλο το πολιτικό σύστημα και εναγκαλίζεται με αυτό. Δεν δεχόμαστε να κάνει τώρα υποδείξεις στο ΣΥΡΙΖΑ».
Σε έξαλλη κατάσταση ο κ. Γεωργιάδης εκτόξευε ύβρεις και ούρλιαζε που ο κ. Μπάρκας του υπενθύμισε τις «κωλοτούμπες» ενώ δεν παρέλειψε με το πολιτικό ήθος που τον διακρίνει να χαρακτηρίσει «ξεφτιλισμένους» «άχρηστους» τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Τους χαρακτηρισμούς ακολούθησαν κατηγορίες περί γλειψίματος του ΣΥΡΙΖΑ σε ΔΝΤ και Μέρκελ.
Κατηγορίες περί ιδιοτέλειας εκτοξεύτηκαν από τον Αδ. Γεωργιάδη κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. «Εγώ είμαι στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ πολλά χρόνια» και δεν άλλαξα κόμμα για να μπω στην κυβέρνηση είπε ο Κ. Μπάρκας.
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο κ. Γεωργιάδης παραδέχθηκε ότι είχε πάρα πολύ μεγάλη διαφωνία με τον Αν. Σαμαρά ενώ στην ίδια συνέντευξή επιβεβαίωσε όσα ο κ. Μπάρκας του απέδωσε λέγοντάς του νωρίτερα ότι για να μιλήσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τον Αντ. Σαμαρά «θα πρέπει να ξεπλένετε το στόμα σας με ροδόνερο και με οινόπνευμα».
Απαντώντας στις επικρίσεις και τις «υποδείξεις» του αντιπροέδρου της Ν.Δ. ο κ. Μπάρκας αναφέρθηκε στην πολιτική στάση της Ν.Δ.: «Εθνική επιλογή της Ν.Δ. είναι να υπερασπίζεται το σχέδιο των Ευρωπαίων να ρίξουν μια νομίμως εκλεγμένη κυβέρνηση» «είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ήταν στην κυβέρνηση και απέλυαν σωρηδόν κόσμο από την υγεία και την παιδεία. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που κυβέρνησαν 40 χρόνια».
Όσο πλησιάζουμε σε συμφωνία τόσο εντείνονται τα κινδυνολογικά σενάρια από τη Ν.Δ. δείχνοντας πόσο ειλικρινής είναι όταν ισχυρίζεται ότι θέλει να κλείσει η αξιολόγηση. Ο κ. Γεωργιάδης επανέφερε την κινδυνολογία περί δραχμής, την απόσυρση καταθέσεων και το bail in.
Εντυπωσιακή η διγλωσσία της Ν.Δ. την ίδια ώρα που υπόσχεται ο αντιπρόεδρός της «καλύτερη συμφωνία», παράλληλα δηλώνει ξεκάθαρα ότι η Ν.Δ. ως κυβέρνηση θα εφαρμόσει τα μέτρα πραγματοποιώντας όλες τις ιδιωτικοποιήσεις. (Κατ. Μπρέγιαννη, avgi.gr)



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς