11 Έλληνες και ξένοι ηθοποιοί που «έφυγαν» προτού δουν την τελευταία τους ταινία! (Φώτο)

Ψάξαμε και σας παρουσιάζει τους 11 ηθοποιούς που πέθαναν πριν προλάβουν να δουν την τελευταία τους ταινία!
Bruce Lee: Πέθανε τον Ιούλιο του 1973 από εγκεφαλικό οίδημα. H τελευταία του ταινία ήταν η Enter the Dragonπου κυκλοφόρησε ένα μήνα μετά.
Paul Walker: Πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τον Νοέμβριο του 2013, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Fast & Furious 7. Η ταινία κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2015.
Στάθης Ψάλτης: Συμμετείχε πρόσφατα αμισθί στην ταινία Νίκος Καζαντζάκης παίζοντας εκπληκτικά το ρόλο του ηγούμενου. Ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής μεταμόρφωσε τον Ψάλτη σε βαθυστόχαστο ηγούμενο της Ιεράς Μονής Σινά, στην έρημο που πήγε ο Νίκος Καζαντζάκης. Δεν πρόλαβε να δει την ταινία καθώς έφυγε στις 21 Απριλίου 2017.
Whitney Houston: Πέθανε στην μπανιέρα της τον Φεβρουάριο του 2012, αφού είχε κάνει χρήση ναρκωτικών. Η τελευταία της συμμετοχή σε ταινία ήταν στην Sparkle, η οποία κυκλοφόρησε έξι μήνες μετά τον θάνατό της.
Heath Ledger: Πήρε το Όσκαρ για τον ρόλο του στο Σκοτεινό Ιππότη. Η ταινία κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2008, επτά μήνες μετά το θάνατο του από δηλητηρίαση από την ταυτόχρονη κατάποση παυσίπονων, υπνωτικών.
Robin Williams: Η τελευταία ταινία στην οποία πήρε μέρος ο Robin Williams ήταν Night at the Museum: Secret of the Tomb , αλλά δεν πρόλαβε να τη δει στην μεγάλη οθόνη.
Marilyn Monroe: Πέθανε τον Αύγουστο του 1962 από υπερβολική χρήση υπνωτικών χαπιών. Ήδη βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας Something’s Got to Give
Σωτηρής Μουστάκας: Επαιξε στην ταινία El Grego μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο, την οποία δεν πρόλαβε να δει, καθώς έφυγε από τη ζωή στις 4 Ιουνίου του 2007, λίγους μήνες προτού παιχτεί η ταινία.
Anna Nicole Smith: Πέθανε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών τον Φεβρουάριο του 2007. Η τελευταία της ταινία Illegal Aliens κυκλοφόρησε τον Μάιο της ίδιας χρονιάς.
Philip Seymour Hoffman: Έφυγε τον Φεβρουάριο του 2014 μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών. Η τελευταία του εμφάνιση στην μεγάλη οθόνη ήταν στην ταινία The Hunger Games: Mockingjay 2, το 2015.
Richard Harris: Έφυγε από τη ζωή στις 25 Οκτωβρίου 2002. Οι τρεις τελευταίες του ταινίες – Harry Potter και η Κάμαρα με τα μυστικά, Καίσαρας και Kaena: Η προφητεία – κυκλοφόρησαν μετά τον θάνατο του.
athensmagazine.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη