Αυτό το sex gadget κρατά δεδομένα για την απόδοση σου την ώρα του σεξ

Αυτό το sex gadget κρατά δεδομένα για την απόδοση σου την ώρα του σεξΠόσες θερμίδες καις, που υστερείς, που υπερτερείς, τι σου αρέσει να κάνεις στο κρεβάτι, μην το συζητάμε παραπάνω, το μέλλον της ερωτικής ζωής είναι ήδη εδώ.




Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσες θερμίδες καις στο κρεβάτι; Λογικά κάπως δύσκολο να γνωρίζεις κάτι τέτοιο. Ωστόσο το i.Con condom είναι εδώ για να σου δώσει την απάντηση. Το «έξυπνο» αυτό προφυλακτικό, το "fitbit" της ερωτικής πράξης καταγράφει τη δραστηριότητα του πέους την ώρα της ερωτικής πράξης.
Για να είμαστε ακριβείς δεν είναι καν προφυλακτικό αλλά δαχτυλίδι, φτιαγμένο από αδιάβροχα ανθρακονήματα, που φοριέται στη βάση του πέους και κρατά το προφυλακτικό στη θέση του.
Το i.Con χρησιμοποιεί την νανοτεχνολογία και αισθητήρες για να μετρήσει διάφορες μεταβλητές την ώρα του σεξ όπως πόσες διεισδύσεις κάνει το πέος, την ταχύτητά τους αλλά και τη διάρκεια της επαφής. Είναι μάλιστα συμβατό με ένα app για τα κινητά τηλέφωνα και μπορεί έτσι να σου αποστείλει όλα τα δεδομένα. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι δεν τίθεται θέμα εχεμύθειας και πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άφοβα.



Και μπορεί να σου ακούγεται τρολιά αλλά η εταιρεία British Condoms, που λανσάρει το i.Con, είναι πραγματική και θα πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι υπήρχαν ήδη αντίστοιχα wearables για το σεξ. Η ιδέα άλλωστε για ένα “SexFit” κατά το Fitbit είχε αποκαλυφθεί το 2014. Άρα, καιρός ήταν να δούμε και το έξυπνο προφυλακτικό.
Για την ώρα το i.Con είναι διαθέσιμο μόνο στη Βρετανία αλλά μπορείς να κάνεις παραγγελία μέσα απ' τη σελίδα της εταιρείας, που φιλοδοξεί ότι το επαναστατικό της sex gadget σύντομα θα κερδίσει την αγορά.
gr.askmen.com

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη