KOZANH - Απαγόρευση αλιείας στην τεχνητή λίµνη Πολυφύτου, στη Λίµνη Περδίκα, Ιλαρίωνα,στο γεώφραγµα Πραµόριτσας , Σισανίου,της Π.Ε. Κοζάνης, για την προστασία της αναπαραγωγής των ψαριών

Αποτέλεσμα εικόνας για Απαγόρευση αλιείαςΑπαγόρευση αλιείας στην τεχνητή λίµνη Πολυφύτου, στη Λίµνη Περδίκα, Ιλαρίωνα, στο γεώφραγµα Πραµόριτσας, Σισανίου, της Π.Ε. Κοζάνης, για την προστασία της αναπαραγωγής των ψαριών
Την απαγόρευση της διενέργειας αλιείας, επαγγελµατικής και ερασιτεχνικής µε κάθε µέσο και αλιευτικό εργαλείο αποφάσισε η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής:
Οι ακριβείς τόποι όπου ισχύει η καθολική απαγόρευση για την προστασία κυρίως των κυπρινοειδών ψαριών είναι οι παρακάτω: Λίμνη Πολυφύτου, λίμνη Περδίκκα, Ιλαρίωνα, γεώφραγμα Πραμόριτσας και Σισανίου. Πιο ειδικά δείτε:
Το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, σύμφωνα με την Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κοζάνης με Α.Π. 40698/3880/10-3-2017 που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» με ΑΔΑ : ΩΔΑΗ7ΛΨ-Θ56, ανακοινώνει:
1. Την απαγόρευση της διενέργειας αλιείας, επαγγελματικής και ερασιτεχνικής με κάθε μέσο και αλιευτικό εργαλείο στην τεχνητή λίμνη Πολυφύτου, Ιλαρίωνα, Λίμνη Περδίκα, γεωφράγματα Πραμόριτσας και Σισανίου, ποταμούς και παραποτάμους και σε όλα τα γλυκά ρέοντα ύδατα της Π.Ε. Κοζάνης, από 01 Απριλίου και ώρα 8:00 π.μ. μέχρι και 31 Μαΐου του 2017 και ώρα 8:00 π.μ. για την προστασία της αναπαραγωγής των ψαριών και των λοιπών υδρόβιων οργανισμών.
2. Κατά την απαγορευτική περίοδο αλιείας οι αλιείς υποχρεούνται να μεταφέρουν τα αλιευτικά τους σκάφη και εργαλεία στα σπίτια τους.
3. Η τήρηση και εφαρμογή της παρούσας ανατίθεται στις Αστυνομικές Αρχές του Νομού μας σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.
4. Οι παραβάτες διώκονται σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν (Ν. 1740/87 όπως τροποποιήθηκε με τις διατάξεις του Ν. 2040/92, ΦΕΚ Α΄/70/92). Για παραβάσεις αλιευτικών διατάξεων και αποφάσεων επιβάλλονται διοικητικές ποινές και ποινικές κυρώσεις (επιβολή προστίμου, κατάσχεση και εκποίηση των παράνομα αλιευμένων προϊόντων, κατάσχεση και εκποίηση ή καταστροφή των αλιευτικών εργαλείων και συσκευών).

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς