Προσοχή σε όλους! Μετά από αυτό δεν θα ξανακοιμηθείτε δίπλα στο κινητό σας (Φώτο)

Μετά από αυτό δεν θα ξανακοιμηθείτε δίπλα στο κινητό σαςΜετά από αυτό δεν θα ξανακοιμηθείτε δίπλα στο κινητό σας

Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, πρέπει πραγματικά να αρχίσετε να
σκέφτεστε πολύ σοβαρά να σταματήσετε να κοιμάστε δίπλα στο κινητό σας.

Η μπαταρία ενός ακόμα smartphone εξερράγη – αυτή τη φορά ήταν αυτή ενός Samsung Note 4, που ανατινάχτηκε στη μέση της νύχτας, στο Guizhou της νοτιοδυτικής Κίνας.

Το κινητό ήταν στην πρίζα και φόρτιζε δίπλα σε ένα πεντάχρονα κοριτσάκι, όταν εξερράγη περίπου στις τέσσερις το πρωί. Η έκρηξη προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο, τα μαλλιά και τα χέρια της μικρής, καθώς και στο κάλυμμα του κρεβατιού, όπως αναφέρει η Metropolitan Daily της Guizhou. Ως αποτέλεσμα της έκρηξης, το κορίτσι δεν ήταν σε θέση να φάει, να μιλήσει ή να κοιμηθεί λόγω του πόνου από τα εγκαύματα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μείνουν μόνιμες ουλές από το ατύχημα, δήλωσαν οι γονείς της.

Ο πατέρας του κοριτσιού, Feng Lingling, είπε στις τοπικές εφημερίδες ότι το τηλέφωνο που εξερράγη, αγοράστηκε τον Αύγουστο του περασμένου έτους στο Puding County, κοντά στο σημείο όπου η οικογένεια ζει στο Anshun. Κόστισε 2.699 γιουάν ($ 390).

Ο λιανοπωλητής που πούλησε το τηλέφωνο επιβεβαίωσε ότι ήταν ένα γνήσιο προϊόν στην Guizhou Metropolitan Daily.

Ωστόσο, η Samsung έστειλε κάποιον ειδικό για να ελέγξει το τηλέφωνό του Feng μετά την έκρηξη και επέμεινε ότι η μπαταρία που χρησιμοποιούσε ήταν στην πραγματικότητα ψεύτικη.

Ο γίγαντας ηλεκτρονικών ειδών της Νότιας Κορέας, είπε στη συνέχεια σε μια δήλωσή του: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ανησυχία μας για τους τραυματίες και έχουμε έρθει σε επικοινωνία με τον πελάτη μας, προκειμένου να ανακαλύψουμε την αιτία του προβλήματος.»

secnews.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς