ΚΟΖΑΝΗ - Διαμαρτυρία αναγνώστριας: «Έχουμε γεμίσει αδέσποτα πάνω από τη Νομαρχία και κοντά στο Ξενία…δε μπορούμε να βγούμε νωρίς το πρωί από τα σπίτια μας»

adespotaAπό την αναγνώστρια του Kozanimedia Κ.Κ., η οποία διαμένει πάνω από τη Νομαρχία (νυν Π.Ε.) Κοζάνης λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω σχόλιο:

«Έχουμε γεμίσει αδέσποτα στην περιοχή. Βράδυ και νωρίς το πρωί που εμείς εργαζόμαστε δε μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας. Εδω πανω στη γειτονια μαζευονται σε δυο σημεια. Το ενα ειναι εκει στο Ζαχαροπλαστειο «Αναστασία». Και το αλλο σημειο ειναι λιγο πριν την Νομαρχια…Εχει ενα ανοιγμα με χορτα. Εκεί κοιμούνται. Είναι πολλά και ειδικά πολύ νωρίς πρωί άγρια. Προχθές στη γειτονια περασε ενα κοπαδι με 15 σκυλια προς τα κατω… γρυλιζαν και δε μπορουσα να βγω απο το σπιτι για ακομη μια φορα. Και σαν να μην εφτανε αυτο περασε απο μπροστα μου μια ταχα οικολογος που περνουσε απο το σπιτι με τον σκυλο της και εβρισε εμενα και τη μανα μου που προσπαθουσαμε να τα φοβίσουμε με παλαμάκια μπας και φυγουν πιο κατω για να μπορεσουμε να βγουμε απο το σπιτι, για να παμε στο αυτοκινητο που το ειχα παρκαρισμένο απέναντι!»


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη