Ραχήλ Μακρή στο Μελιδόνι – Η μαντινάδα και το σύμβολο της νίκης με φόντο τον Ψηλορείτη – Απαντά γιατί ασχολείται με την πολιτική; (Φώτο - Βίντεο)

“Μέτωπο Νίκης” ανακήρυξε από το ιστορικό Μελιδόνι, η Ραχήλ Μακρή, καλώντας σε συστράτευση της υγιείς δυνάμεις του τόπου που δεν είναι προσκολλημένες στον παλαιοκομματισμό. Έτυχε θερμής υποδοχής με μαντινάδες, ενώ και η ίδια σχημάτισε το σύμβολο της νίκης, υποσχόμενη ότι θα δώσει αγώνα για τη δημοκρατία και τον ελληνικό λαό.
Από το ιστορικό Μελιδόνι ανακήρυξε το “Μέτωπο Νίκης” η Ραχήλ Μακρή δηλώνοντας ότι στα 145 χρόνια σκλαβιάς με το τρίτο μνημόνιο προστέθηκαν ακόμα 99, υπενθυμίζοντας παράλληλα στους Ευρωπαίους ετέρους ότι η Κρήτη γέννησε τον πρώτο ευρωπαϊκό πολιτισμό.
Εξομολογήθηκε ότι για τα παιδιά της και για να μην είναι υποδουλωμένα ξεκίνησε την ενασχόλησή της με την πολιτική και για τον ίδιο λόγο δημιούργησε τη νέα της κομματική παράταξη.
Με φόντο τον Ψηλορείτη άκουσε μια μαντινάδα και υποσχέθηκε ότι θα αγωνίζεται μέχρι τη νίκη του λαού και της δημοκρατίας, σχηματίζοντας το σύμβολο της νίκης με τα δάχτυλά της.
“Αϊτό το λένε το πουλί, 
απού πετάει στα ύψη,
κι έχει ασκαγιές στο μπέτη του, 
μα ντρέπεται να σκύψει”.




https://cretedoc.gr/?p=59033

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη