Πονούσε αφόρητα και μέσα σε λίγη ώρα τα χέρια του και τα πόδια έγιναν ΕΤΣΙ. Δυστυχώς οι χειρούργοι δεν έχουν άλλη επιλογή… (Φώτο)


Στην ηλικία των μόλις 44, ο Kevin Breen πήγε να χάσει και τα χέρια και τα πόδια του. Όχι, δεν τραυματίστηκε σε τροχαίο, ούτε ήταν βετεράνος πολέμου. Το έπαθε λόγω μόλυνσης από στρεπτόκοκκο.

Ο Breen είχε κάποια συμπτώματα ίωσης και πολύ έντονο στομαχόπονο. Δύο μέρες μετά τα Χριστούγεννα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου είδαν πως είχε πάθει μία πολύ σοβαρή μόλυνση.

Έκανε αξονική και είδαν πως το στομάχι του ήταν γεμάτο πύον (1,5 λίτρα για να είμαστε ακριβείς.) Οι γιατροί νόμιζαν πως είχε πάθει ρήξη έλκους ή παρακέντηση κάποιου οργάνου.

Καθώς προσπαθούσαν να βρουν ποιο ήταν το πρόβλημα, τα όργανά του άρχισαν να καταρρέουν. H ροή του αίματος σταμάτησε προς τα άκρα του με σκοπό να παραμείνει ζωντανός, με αποτέλεσμα την νέκρωσή τους.


Όταν όμως ανέφερε πως ο γιος του είχε πάθει αμυγδαλίτιδα, οι γιατροί τον εξέτασαν για το βακτήριο του στρεπτόκοκκου. Όταν κατάλαβαν πως αυτό ευθυνόταν, τον μετέφεραν αμέσως στην εντατική.

Η μόλυνση είχε πάει από τον λαιμό μέχρι το στομάχι και του είχε προκαλέσει σηπτικό σοκ. Έπρεπε να πάει για αιμοκάθαρση.



Ο Dreen, πατέρας δύο παιδιών, είναι μόλις ο δεύτερος άντρας στον κόσμο που το έπαθε αυτό. Θα χρειαστεί 4 χειρουργεία: πλήρη ακρωτηριασμό του αριστερού του χεριού, ακρωτηριασμό των δαχτύλων του στο δεξί και μερικό ακρωτηριασμό και στα δυο του πόδια.

Σύμφωνα με την γυναίκα του, ο Kevin παρέμεινε αισιόδοξος και ελπίζει να αναρρώσει πλήρως.
Για να καλυφτούν τα ιατρικά έξοδα και μέσα σε 17 μέρες συγκεντρώθηκαν ήδη πάνω από $200,000.

Ευχόμαστε ότι καλύτερο σε εκείνον και την οικογένειά του. Μακάρι να αναρρώσει γρήγορα και να προσαρμοστεί στην νέα του ζωή!

fanpage.gr


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη