Η Κατερίνα Λάσπα αγόρασε νησί; Η δικαστική διαμάχη και η αποζημίωση 600.000 ευρώ

Η Κατερίνα Λάσπα αγόρασε νησί; Η δικαστική διαμάχη και η αποζημίωση 600.000 ευρώΤι συμβαίνει με την εγκυμονούσα παρουσιάστρια;
Σε δικαστική εκκρεμότητα παραμένει, η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος, για το νησί Υδρούσα, απέναντι από τον Αστέρα Βουλιαγμένης.
Διαβάσαμε πολλά. Πως μαζί με το σύζυγό της αγόρασαν ένα νησί το οποίο θα μετέτρεπαν σε περιβαλλοντικό πάρκο διασκέδασης και λίγο μετά βγήκε στη δημοσιότητα η αγωγή που έκαναν στο δήμαρχο Βούλας-Βουλιαγμένης διεκδικώντας αποζημίωση 600.000 ευρώ.
katerina laspa people 198 (1)
Τι ακριβώς έχει συμβεί; «Η Υδρούσα είναι ένας χώρος περιβαλλοντικά προστατευόμενος. Είναι ένα ιδιωτικό νησί, το οποίο πήραμε με επινοικίαση για 25 χρόνια και θα το αναπτύσσαμε με τέτοιο προστατευμένο τρόπο ώστε να μπορεί να το απολαμβάνει ο κάθε λουόμενος, αλλά και κάθε επισκέπτης της Αθήνας. Οι επισκέπτες θα μεταφερόντουσαν εκεί με καραβάκια -που ήδη κατασκευάσαμε- από τη μαρίνα της Γλυφάδας, ενώ στο νησάκι είχαμε φτιάξει ποδηλατόδρομο, εκκλησάκι, αλλά και θεατράκι 500 θέσεων. Έχει καταναλωθεί πολύς χρόνος προσωπικής δουλειάς και πολλά χρήματα, αλλά οι εργασίες έχουν διακοπεί. Υπάρχει δικαστική εκκρεμότητα για να λυθεί όλο αυτό το θέμα, για αυτό δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο», εξηγεί. «Από την άλλη σκέφτομαι, μήπως είναι μικρή η Υδρούσα; Μήπως να πάρω την Κρήτη, που είναι πιο νότια και έχει πάντα ζέστη; Γιατί με έχουν χρεώσει ως ιδιοκτήτρια νησιού και πολύ γελάω με αυτό! Η Υδρούσα, πάντως, είναι ένα διαμαντάκι που μπορεί να αξιοποιηθεί με πολύ ωραίο τρόπο τονώνοντας τον τουρισμό στην περιοχή και εύχομαι όλο αυτό να οδηγήσει σε μια ορθολογική λύση».
People

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)