Εξιχνιάστηκα 3 κλοπές τις τελευταίες μέρες στην Δυτική Μακεδονία

Αποτέλεσμα εικόνας για κλοπεςΕξιχνιάστηκα 3 κλοπές τις τελευταίες μέρες στην Δυτική Μακεδονία.

Δείτε αναλυτικά:

1. Εξιχνιάστηκε κλοπή που τελέστηκε στην Κοζάνη

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 38χρονος ημεδαπός

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, κλοπή που διαπράχθηκε την 23-03-2017 το πρωί στην Κοζάνη και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 38χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου ημεδαπού, ο οποίος προσποιούμενος υπάλληλο της Δ.Ε.Η. επισκέφθηκε την οικία 81χρονης ημεδαπής στην Κοζάνη, από την οποία και αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα και τιμαλφή.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

2. Εξιχνιάστηκε κλοπή σε περιοχή της Καστοριάς

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 48χρονου ημεδαπού

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού Καστοριάς εξιχνιάστηκε κλοπή που διαπράχθηκε σε περιοχή της Καστοριάς τον περασμένο Δεκέμβριο.

Συγκεκριμένα, μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 48χρονου ημεδαπού, ο οποίος προσποιούμενος υπάλληλο της Δ.Ε.Η. μετέβη στην οικία 85χρονης ημεδαπής σε περιοχή της Καστοριάς, από την οποία και αφαίρεσε το χρηματικό πόσο των -3.500€-.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

3 .Εξιχνιάστηκε κλοπή που τελέστηκε σε περιοχή της Φλώρινας

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 40χρονος ημεδαπός

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας, κλοπή που διαπράχθηκε τον Ιούλιο του 2016 σε περιοχή της Φλώρινας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σε νομότυπη έρευνα που έγινε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας και από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας σε οικία του 40χρονου σε περιοχή της Πτολεμαΐδας βρέθηκε εξοπλισμός ιππασίας χρηματικής αξίας -3.000-ευρώ τον οποίο όπως προέκυψε ο 40χρονος τον Ιούλιο του 2016, είχε αφαίρεσε από ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας 51χρονου ημεδαπού. 

Τα κλοπιμαία αφού κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΚΡΑΝΙΩΝΑΣ: Το πλινθόκτιστο «στοιχειωμένο» χωριό της Ελλάδας! (Φώτο - Βίντεο)

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)