Ανιδιοτελής αγάπη: Συγκλονίζει ο φύλακας άγγελος ενός παιδιού με αυτισμό! (Φώτο)

Ο Mahe, το λαμπραντόρ που δεν εγκαταλείπει ποτέ το 9χρονο αυτιστικό αφεντικό του, ούτε στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Ο Mahe, είναι ένας ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ο οποιος είναι ο φύλακας άγγελος ενός 9χρονου αγοριού με αυτισμό. Δεν φεύγει ποτέ από δίπλα του, ούτε όταν το αφεντικό του βρίσκεται στο νοσκομείο για εξετάσεις.
Ο Τζέιμς Ισαάκ, δεν μπορεί να μιλήσει ενώ αποφεύγει κάθε άγγιγμα και κάθε οπτική επαφή με την οικογένειά του. Ο μόνος που θέλει να τον αγγίζει, ακόμα και να κοιμάται μαζί του, είναι ο υπέροχος σκύλος του.
Πρόσφατα, το 9χρονο αγόρι, χρειάστηκε να εισαχθεί στο Νοσοκομείο Παίδων του Wellington, για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ούτως ώστε να διαπιστωθούν τα αιτία των κρίσεων του.
Είναι τόσο ισχυρό το δέσιμο ανάμεσά στο παιδί και τον σκύλο του που οι γιατροί επέτρεψαν στον Mahe να μπει στο νοσοκομείο και να μείνει δίπλα στον Τζέιμς για να τον προσέχει και να τον κρατάει ήρεμο.
Και φυσικά, το μαύρο λαμπραντόρ δεν έφυγε από κοντά του ούτε λεπτό.
Louise Goossens
Ο 9χρονος υπεβλήθη σε ολική αναισθησία και ο σκύλος παρακολουθούσε με ανησυχία τη διαδικασία, γρυλίζοντας στο πρόσωπο του αφεντικού του.
«Είχε μείνει ακίνητος και κοιτούσε τον Τζέιμς, δείχνοντας να ανησυχεί πραγματικά» είπε η μητέρα του 9χρονου.
Και ενώ η μητέρα του Τζέιμς περίμενε στο καφέ του νοσοκομείου μέχρι να ολοκληρωθεί η μαγνητική, ο σκύλος κάθισε δίπλα της, προσπαθώντας να την ηρεμήσει, όπως είχε ηρεμήσει και τον γιο της.
H φωτογράφος του νοσοκομείου, η Louise Goossens, απαθανάτισε τις στιγμές αυτής της ιδιαίτερης και τόσο αληθινής σχέσης ζωής ανάμεσα στο αυτιστικό παιδί και τον σκύλο του.
Και οι φωτογραφίες που ανέβασε ο πατέρας του Τζέιμς στο facebook, κάνουν τον γύρο του κόσμου.
Louise Goossens
Louise Goossens
Louise Goossens
 fumara.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ