Η φοιτήτρια από το Αριστοτέλειο που διχάζει με τις γκριμάτσες της (Φώτο)

Με τα duck face της νευριάζουμε, γι' αυτό και αλλού εστιάζουμε. 

Την άποψή μας για το duck face την ξέρετε. Κι όσοι δεν την
ξέρετε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ προτού συνεχίσετε στις επόμενες γραμμές. Μιλάμε για μια τάση-γάγγραινα που εξαπλώθηκε με αστραπιαίο ρυθμό στα σόσιαλ μίντια πριν από καμιά 70αριά χρόνια. Όσο έπαιξε, έπαιξε. Στην αρχή είχε πλάκα, δεν είχαν συνηθίσει και τα ματάκια μας σε γυναίκες ρομφούς οπότε, όσο να 'ναι, είχε το χαβαλέ του να τις βλέπεις να προσπαθούν να εκκρίνουν σεξουαλοσύνη σουφρώνοντας με μανία τα χείλη τους. 
ΑΛΛΑ ΤΕΡΜΑ ΔΙΑΟΛΕ! Το duck face, πέθανε, ζήτω το side boomb! 
Γιατί όλη αυτή η εισαγωγή, θα ρωτήσεις και καλά θα κάνεις, άνθρωπος είσαι κι εσύ που μπήκες εδώ μέσα και περιμένεις να δεις καμιά φωτογραφία της προκοπής αλλά εγώ σε ζαλίζω με αρλουμπολογίες. Θα σου πω, ηρέμησε. 
Έπεσα, που λέτε, πάνω στο λογαριασμό της Μαρίας Σταμάτη, που σπουδάζει στο Παιδαγωγικό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και μπράβο της. Τέτοιες δασκάλες θέλουμε για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε.
Σέξι παρουσία αν μη τι άλλο, αλλά να βρε αδέλφια...

Το βιντεάκι που είδατε, δίνει μία μόνο γεύση για όσα παίζουν στο λογαριασμό της. Η φάση είναι ντακ φέις κι Άγιος ο Θεός. Εννιά στις δέκα φωτογραφίες σουφρώνει τα χείλη, ενώ στη μία που χαμογελάει δείχνει πόσο πολύ αδικεί τον εαυτό της που δεν χρησιμοποιεί συχνότερα ένα από τα ομορφότερα όπλα που διαθέτει μια γυναίκα.
Τέσπα, καλή καρδιά Μαράκι... Ο Μπάμπης σε είδε, σε αγάπησε και γι' αυτό σου λέει αυτά που σου λέει. Να τον ακούς τον Μπάμπη.
Αφού τέλεψα με τις πατρικές τις συμβουλές, μπορώ τώρα να σας αφήσω στην ησυχία σας ώστε να δείτε τη photo gallery που ακολουθεί με πρωταγωνίστρια τη φίλη μας με τα πλούσια LA. 











Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)