Στο Εθνικό Τυπογραφείο ξανά η 1Κ/2017 προκήρυξη ΑΣΕΠ για 404 μόνιμους στα δικαστήρια

dikastirio_protokolo_ipallilos_arxeio_aftodioikisi.jpgΑπεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η  1K/2017 Προκήρυξη ΑΣΕΠ, για
την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων τεσσάρων (404) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας).
Επισημαίνεται ότι προηγούμενη Προκήρυξη ΑΣΕΠ 1Κ/2017 που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1/23-1-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ, ανακλήθηκε στις 13-2-2017 (ΦΕΚ 6/13-2-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ)  μετά από αίτημα του υπουργείου Δικαιοσύνης για να συμπεριληφθούν περισσότερα πτυχία στα προσόντα των τίτλων σπουδών των υποψηφίων ώστε να διευρυνθεί η δυνατότητα συμμετοχής στον διαγωνισμό, χωρίς να αποκλείεται κανένα πτυχίο.
Το e-dimosio.gr είχε ενημέρωσει πρωτο με αποκλειστικό ρεπορτάζ τους αναγνωστες του οτι η προκήρυξη θα εβγαινε πολύ συντομα.
Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα της ως άνω Προκήρυξης 1Κ/2017 έχουν καταχωριστεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο
Πρόσοντα
Εκτός από τους τίτλους σπουδών τους (δειτε εδω) οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσκομίσουν πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού Η/Υ: στα αντικείμενα: (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου και πιστοποιητικό εντοπιότητας: (κατά περίπτωση) που αποδεικνύει ότι ο υποψήφιος είναι μόνιμος κάτοικος των δήμων των νομών ή νησιών εφόσον επιθυμεί το διορισμό του σε θέσεις υπηρεσιών του Δημοσίου ή των νομικών προσώπων της παρ. 1 του άρθρου 14 του ν. 2190/1994 και της παρ. 3 του άρθρου 1 του ν. 2527/1997 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, στον αντίστοιχο δήμο ή νομό ή νησί και δεσμεύεται να υπηρετήσει σε αυτή τη θέση επί μία τουλάχιστον δεκαετία.
Παράλληλα, ηλεκτρινικά από την 1η Μαρτίου θα δέχεται αιτήσεις το ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 2Κ/2017 που αφορα στην πρόσληψη 135 μονιμων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Οι αρμοδιότητες των υπαλλήλων ΠΕ και ΤΕ Πληροφορικής των προκηρυσσόμενων θέσων είναι η οργάνωση, ο συντονισμός, η ενημέρωση των παραγομένων ή τηρούμενων σε ηλεκτρονική μορφή δεδομένων, η πλήρης ανάπτυξη και εφαρμογή πληροφοριακών συστημάτων, η απρόσκοπτη λειτουργία τους, η μελέτη, η ανάλυση η επίβλεψη και η δημιουργία αναλυτικών φακέλων τεκμηρίωσης, καθώς και η συντήρηση και υποστήριξη των τελούντων σε λειτουργία πληροφορικών συστημάτων στις Υπηρεσίες αρμοδιότητας του Υπουργείου Δικαιοσύνης (Δικαστήρια, Δικαστικές Υπηρεσίες, Άρειος Πάγος κ.τ.λ.). δειτε περισσότερα εδω
e-dimosio.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη