Έως και σήμερα οι αιτήσεις στο Taxisnet για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ

Εως και σήμερα 15/1/2017 μπορούν να υποβάλλουν αίτηση Α21 του ΟΓΑ στο Taxisnet οι ενδιαφερόμενοι για το
οικογενειακό επίδομα (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών).

Πρόκειται για όσους εισέπραξαν με τη μορφή προκαταβολής τη δόση του Α΄ τριμήνου έτους 2016 αλλά και έχει προστεθεί νέο μέλος στην οικογένειά τους εντός του 2016 και μέχρι σήμερα δεν έχουν υποβάλει αίτηση στον έντυπο Α21. Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει οι δικαιούχοι, εφόσον έχουν τις προϋποθέσεις, να υποβάλλουν το έντυπο Α21 μέχρι την 15/1/2017 προκειμένου να τους χορηγηθεί το οικογενειακό επίδομα που δικαιούνται για το έτος 2016.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Οργανισμού θα γίνει συμψηφισμός με το ποσό που χορηγήθηκε προκαταβολικά στους δικαιούχους και θα τους καταβληθεί το υπόλοιπο ποσό, όπως διαβάζουμε στο aftodioikisi.gr.

Σε περίπτωση που δεν υποβληθεί το Α21 για το έτος 2016 μέχρι την παραπάνω ημερομηνία ή υποβληθεί και το σχετικό αίτημα απορριφθεί, η χορηγηθείσα προκαταβολή πρέπει να επιστραφεί στον ΟΓΑ (Τράπεζα Πειραιώς αρ. Λογαριασμού GR 780171 0170 0060 1703 0022 477), διαφορετικά θα θεωρηθεί ως αχρεωστήτως καταβληθείσα και θα επιδιωχθεί η είσπραξη της μέσω της αρμόδιας ΔΟΥ.

Η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων σε αυτούς τους δικαιούχους θα γίνει μετά την προσκόμιση και τον έλεγχο των δικαιολογητικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού, όπως διαβάζουμε στο dikaiologitika.gr.

 pronews.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη