Ποια smartphones επιδιορθώνονται πιο εύκολα

Καλώς ή κακώς, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πάμε πουθενά χωρίς το τηλέφωνό μας. Καταλήγουν να περνούν

από τα χέρια μας σε διάφορα περιβάλλοντα, όπως το μπάνιο για παράδειγμα κι έτσι έχουν την τάση να σπάνε και να χαλάνε πιο συχνά από άλλα gadgets. Για την ακρίβεια περίπου οι μισοί χρήστες smartphone στον κόσμο έχουν σπάσει από μία οθόνη τουλάχιστον.

Το website iFixit είναι γνωστό για τις επισκευές του και τις επιδιορθώσεις σε smartphones. Με κάθε συσκευή που κυκλοφορεί, παρουσιάζουν ένα teardown, όπου την «κάνουν βίδες» και μπορούν να δουν κατά πόσο είναι εύκολη η συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγησή της.
Έπειτα από πολλά teardowns για το 2016, έφτιαξαν μια λίστα για τα smartphones, που τα βαθμολογούν ανάλογα με την ευκολία της επιδιόρθωσής τους. Προφανώς η ευκολία έγκειται στην κατασκευή και το design της κάθε συσκευής και βάσει αυτών έχουν βαθμολογηθεί. Δείτε παρακάτω ποια είναι τα πιο εύκολα smartphones ως προς την επιδιόρθωσή τους.
To LG G5 με την αρθρωτή του κατασκευή απέσπασε σκορ 8/10, καθώς αποτελεί τη συσκευή, που είναι πιο εύκολα επιδιορθώσιμη. Πίσω ακριβώς βρίσκονται τα Google Pixel phones και iPhone 7 κερδίζοντας σκορ 7/10 με το Pixel να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα. To iPhone SE δεν τα πήγε καθόλου άσχημα, κερδίζοντας σκορ 6/10.
Τα Samsung Galaxy δεν τα πήγαν τόσο καλά. Συγκεκριμένα το Note 7, που είχε δοκιμαστεί πριν την ανάκλησή του. Η μπαταρία είναι αρκετά δύσκολο να αφαιρεθεί, κάνοντας έτσι ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση για την Samsung. Τα πιο δύσκολα τηλέφωνα προς επιδιόρθωση είναι τα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge με σκορ 3/10.
press724.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη