Δείτε τι θα γίνει με τα σχολεία του Νομού Καστοριά αύριο Τετάρτη 11/01/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για μαθητεσ στο χιονιΔείτε τι θα γίνει με τα σχολεία του Νομού Καστοριά  αύριο Τετάρτη 11/01/2017


ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 
Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 372/10-1-2017 απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς, αύριο Τετάρτη 11-1-2017 θα παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες της Α/θμιας και της Β/θμιας εκπαίδευσης, καθώς και  οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί  Σταθμοί του Καλλικρατικού Δήμου Καστοριάς , εξαιτίας  των παρατεταμένων συνθηκών ολικού παγετού και γενικότερα των χαμηλών θερμοκρασιών και της  χιονόπτωσης που επικρατεί .

ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ
 Ανακοινώνεται ότι μετά από την υπ’ αριθ. 17/10-01-2017 απόφαση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και ο βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου, δεν θα λειτουργήσουν αύριο Τετάρτη 11/01/2017, λόγω των παρατεταμένων συνθηκών παγετού, της χιονόπτωσης και γενικότερα των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων 

ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ
Την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Νεστορίου (Παιδικός σταθμός, Νηπιαγωγεία , σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) την Τετάρτη 11, Πέμπτη 12 και Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, εξαιτίας του γεγονότος ότι επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες και χαμηλές θερμοκρασίες στον Δήμο Νεστορίου, από τον ολικό παγετό. 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς