Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ: «Με έκοψε από την εκπομπή του…» (Βίντεο)

Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ: «Με έκοψε από την εκπομπή του…»Η πρώην βουλευτής μιλάει και για την Κωνσταντοπούλου και την… εκτελεστική εξουσία.

Σε συνέντευξη που έδωσε στα Αποκαλυπτικά, η Ραχήλ Μακρή, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα και τον Γιώργο Παπαδάκη, την Ζωή Κωνσταντοπούλου, για το τι την ενοχλεί στην πολιτική και τι δεν πήγε καλά όσον αφορά το κόμμα που βρισκόταν και αποχώρησε.
Η πρώην βουλευτής είπε πως ο παρουσιαστής σταμάτησε να την καλεί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» τον Σεπτέμβριο του 2015.
«Ο Γιώργος Παπαδάκης με έκοψε από τον Σεπτέμβριο του 2015. Ενώ ως βουλευτής από το 2012 τον τιμούσα στις εκπομπές τις οποίες με καλούσε -πολλές φορές με τρομερή κούραση γιατί έπρεπε να πάω στο κανάλι 7 το πρωί, ενώ μπορεί να είχα στις 9 επιτροπή-, με πολύ μεγάλη πίεση που ασκούσε ο ίδιος πήγαινα. Το 2015 δεν με κάλεσε ενώ ήμουν υποψήφια σε μια πολύ μεγάλη περιφέρεια με τη Λαϊκή Ενότητα. Προτίμησαν να καλούν τα δεκανίκια του συστήματος τα οποία ήθελαν να μπουν στη Βουλή, γιατί τους ενοχλητικούς και τα «βαρίδια» δεν έπρεπε να τα προβάλουν για να μπουν στη Βουλή», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ραχήλ Μακρή.
Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο που ακολουθεί:
pasmina.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΚΡΑΝΙΩΝΑΣ: Το πλινθόκτιστο «στοιχειωμένο» χωριό της Ελλάδας! (Φώτο - Βίντεο)

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)