Σταμάτα να κρύβεσαι: 7 -άκρως αλλόκοτα πράγματα-που όλες οι γυναίκες κάνουν πριν το σεξ - Δεν είσαι τρελή, είσαι απλά γυναίκα

Σταμάτα να κρύβεσαι: 7 -άκρως αλλόκοτα πράγματα-που όλες οι γυναίκες κάνουν πριν το σεξΑς είμαστε ειλικρινείς: Το σεξ για τη γυναίκα είναι σίγουρα πιο μπελαλίδικο απ' ότι είναι για τον άντρα. Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα, κάθε φορά που είναι να συνευρεθούμε

ερωτικά-κοινώς να το πνίξουμε το κουνέλι-να μας κυριεύει ένας απίστευτος πανικός ώστε όλα να είναι σωστά και άκρως... περιποιημένα. Σε φάση, που αν ήμασταν τόσο οργανωτικές με τα οικονομικά ή το σπίτι μας, να παίρναμε βραβείο «απιστευτοσύνης» για την άψογη διαχείριση όλων όσων μας περιβάλλουν! Βέβαια, επειδή το σεξ είναι από μόνο του huge, και σίγουρα πιο ευχάριστο από όλα τα υπόλοιπα, τείνουμε να δίνουμε εκεί όλη μας την ενέργεια. Πέρα από όλα αυτά, εμείς τα κορίτσια τείνουμε να κάνουμε και κάποιες ιεροτελεστίες, τις οποίες σίγουρα δε θα παραδεχτούμε σε κανέναν άντρα, ποτέ, παρά το γεγονός ότι μοναδικό σκοπό έχουν να μας κάνουν να δείχνουμε ακόμα πιο θεές-εξωτερικά και εσωτερικά-. Διάβασε λοιπόν και ταυτίσου άφοβα!

1. Το σετ των ειδικών περιστάσεων: Άστον να πιστεύει ότι φοράς καθημερινά δαντελωτά εσώρουχα με killer κόψιμο στα οπίσθια. Η πραγματικότητα είναι φυσικά, ότι τα συγκεκριμένα σετ βγαίνουν μόνο τη βραδιά του αχαλίνωτου πάθους και σεξ και μετά τα τρώει η κλεισούρα και ο σκώρος! Η πραγματικότητα φυσικά είναι ότι η ζωή σου είναι γεμάτη μπόλικες βαμβακερές κιλότες και εκείνο το σουτιέν με την ελαττωματική μπανέλα. Μεταξύ μας αυτά έτσι;

2. Η δυνατή μουσική: Ναι το ξέρουμε ότι δε λατρεύεις τη τζαζ ή τους ήχους της ζούγκλας. γι' αυτό και τους έχεις στη διαπασών. Η πραγματικότητα είναι ότι απλά προσπαθείς να καλύψεις τυχόν ήχους που θα βγουν από μέσα σου ή το κλασικό γουργουρητό κοιλιάς που τόσο χαλάει την ατμόσφαιρα όταν κάνετε αγκαλίτσες. Τα υπόλοιπα, άστα για κανέναν που σε πιστεύει.

3. Ο πανικός της τουαλέτας: Ok μπορεί να μην έχεις σκοπό να κάνεις extreme πράγματα, αλλά όντως ο πανικός που σε πιάνει με την τουαλέτα δεν είναι μόνο δικό σου... θεματάκι. Είναι που θέλεις να νιώθεις ανάλαφρη; Είναι που έχεις την αίσθηση ότι είσαι βρώμικη; Anyway, είναι απολύτως κατανοητό αλλά μην τρελαίνεσαι. Είναι εξαιρετικά απίθανο να πάει κάτι στραβά!

4. To... contouring του σώματος: Ξέρεις τώρα, σπυριά, ερεθισμοί, διχρωμίες, παρόλο που δεν ενδείκνυται, όλες μας έχουμε πέσει στην παγίδα του να βάλουμε λίγο make up και σε μέρη που... δε συνηθίζεται! Σταυρώστε μας!

5. Οι συχνοί έλεγχοι της ευαίσθητης περιοχής: Το μόνο σίγουρο είναι ότι αφού έκανες το μπανάκι σου μία ώρα πριν, μάλλον η συγκεκριμένη περιοχή θα μυρίζει σαν την πρώτη μέρα της άνοιξης. Ωστόσο, επειδή εσύ είσαι ψυχαναγκαστική, θα κάνεις συχνές και άτσαλες πλύσεις, στο τέλος θα σε πιάσει φαγούρα και τσούξιμο και θα καταλήξεις με ένα... ολοκόκκινο και πρησμένο... μέλος! 
Τραγικό.

6. Τρίχα-αυτή η άγνωστη: Το ξύρισμα του σεξ, είναι σαφώς διαφορετικό από αυτό της φούστας ή του μαγιό. Στη φούστα απλά παίρνεις το δάσος, στο μαγιό κάνεις και το μπικίνι-όπως όπως-στο σεξ όμως, μιας και ο άλλος θα θέλει να ψάξει το κορμάκι σου πόντο πόντο, η διαδικασία είναι μακρά, λεπτομερής και επώδυνη! Μια ώρα στο νερό σου δίνουμε.

7. Kαι ένα ποτηράκι για το χαλάρωμα: Γλυκιά μου αντιλαμβανόμαστε ότι έχεις άγχος και θέλεις να πιεις το Βόσπορο για να χαλαρώσεις, αλλά ένα ποτηράκι αρκεί. Διαφορετικά σε βλέπουμε να μπερδεύεις βασικά μέρη του σώματος με άλλα, κι έτσι δουλίτσα δε γίνεται.

 queen.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς