5 σίγουροι τρόποι για να σε ερωτευτεί βάσει επιστήμης

Καλέ ποια βέλη του έρωτα; Οι ειδικοί αποκαλύπτουν τα πέντε
απλά βήματα για να κάνεις το αγόρι που επιθυμείς να σε ερωτευτεί.

Ο φυσικοθεραπευτής M. Gary Neuman και συγγραφέας πολλών εγχειριδίων, μοιράστηκε τα 5 βήματα για να έρθει ο έρωτας. Ιδού:
1. Διατήρησε την οπτική επαφή
Το μυστικό για να τον κατακτήσεις είναι να μην κοιτάς αλλού. Σύμφωνα με το Neuman, έρευνα έδειξε πως οι άνθρωποι που είναι ερωτευμένοι, διατηρούν την επαφή μεταξύ τους για το 75% του χρόνου. Η οπτική επαφή, μειώνει την απόσταση και θα σε φέρει κοντά του.
2.Άκουσέ τον!
Μπορεί να σου ακούγεται προφανές αλλά πολλές φορές δεν ακούμε τους ανθρώπους που πρέπει και που θέλουμε. Αν βγεις ραντεβού μαζί του και μόνο του μιλάς χωρίς να τον ακούς, έχεις χάσει το μισό παιχνίδι του έρωτα. Ακούγοντάς τον, δείχνεις πως νοιάζεσαι, ενώ εξίσου σημαντικές είναι και οι ερωτήσεις από μεριάς σου για να συνεχιστεί η κουβέντα.
3. Πρέπει να τον εκτιμάς:
Δεν αρκεί μια καλή εμφάνιση, δεν αρκεί ένα φιλί, πρέπει διαρκώς να του δείχνεις πόσο τον εκτιμάς και πόσο ψηλά τον έχεις. Στο 48% των σχέσεων που απέτυχαν, τα ζευγάρια τονίζουν πως σημαντικό ρόλο έπαιξε το πόσο λίγο ένιωθαν να τους εκτιμά το άλλ τους μισό, στο σπίτι ή στη δουλειά.
4. Χαμογέλασε:
Το χαμόγελο, όχι μόνο σε κάνει πιο θελτική αλλά βοηθά τους ανθρώπους να σε ερωτεύονται ευκολότερα. Ο Neuman τονίζει πως το χαμόγελο είναι το κλειδί στη σχέση, μιας και σε κάνει να νιώθεις νικήτρια εξαρχής.
5. Το άγγιγμα:
Το άγγιγμα είναι θαυματουργό, από τότε που είμαστε μωρά στην αγκαλιά των γονιών μας. Το ίδιο και στην ενήλικη ζωή, το άγγιγμα ανάμεσα σε δύο συντρόφους μπορεί να φέρει τον έρωτα, μιας και δημιουργεί ασφάλεια και απόλαυση στη σχέση!
 womenonly
Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση των μαθητών των ΚΔΑΠ "Morfosi" (Φώτο - Βίντεο)