Επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στην Γεωργική Εταιρεία Οπωροκηπευτικών Καστοριάς

Σε συνέχεια των εξορμήσεων στελεχών της Χρυσής Αυγής και
συναντήσεων τους με φορείς του πρωτογενούς τομέα παραγωγής για την ανάδειξη των προβλημάτων που τον αφορούν, κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Καστοριά παρουσία των Ματθαιόπουλου Αρτέμη και Γραικού Φώτη επισκέφτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου το εργοστάσιο της ΓΕΟΚ.

Ο πρόεδρος της, Μωυσίδης Δημοσθένης εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος του πρωτογενούς τομέα γενικότερα και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις αρνητικές επιπτώσεις που είχε η επιβολή κυρώσεων εις βάρος της Ρωσίας, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει άλλη μία από τις λίγες εναπομείνασες πόρτες εξόδου προς συμφέρουσες αγορές. Οι πολιτικές των μνημονίων σε συνάρτηση με την αδιαφορία των μνημονιακών κυβερνήσεων και των βουλευτών του νομού έχουν θέσει σε κίνδυνο ακόμα μία παραγωγική-εξαγωγική επιχείρηση που θα μπορούσε να τονώσει την τοπική και εθνική οικονομία, εφόσον υπήρχε σοβαρός σχεδιασμός και στρατηγική από μεριάς του κράτους. Η απουσία κρατικού παρεμβατισμού, τόνισε από μεριά της η Χρυσή Αυγή, και η σκόπιμη απαξίωση των λίγων οικονομικά υγειών επιχειρήσεων που απέμειναν στη χώρα σκοπεύει στην συντριβή τους υπό το βάρος των υφεσιακών μέτρων με τελικό στόχο το ξεπούλημα τους στους τοκογλύφους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ΓΕΟΚ κατέστη μια ανταγωνιστική εξαγωγική μονάδα χωρίς να λάβει την παραμικρή βοήθεια από το κράτος, καθώς όλες οι κυβερνήσεις -και ιδιαίτερα η τωρινή- περισσότερο ενδιαφέρεται για την κατάρτιση ενός πελατολογίου προς αλίευση ψήφων από ανθρώπους που απασχολούν εκατοντάδες προσωπικό στις επιχειρήσεις τους παρά για την προστασία των επιχειρήσεων από εγχώριους και εξωτερικούς κινδύνους. Τελικά όπως φαίνεται το καρτέλ των «κουμπάρων» και των «ημετέρων» παραμένει στο απυρόβλητο από την κυβέρνηση της αριστεράς, που δείχνει με τις επιλογές της ότι το συντηρεί και συντηρείται από αυτό.




Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

Η φίλη σου βγαίνει με τον πρώην σου: 4 τρόποι για να μην τρελαθείς