ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Αυτό είναι το απίθανο μαθηματικό κόλπο για να κερδίσετε το Τζόκερ!

tzoker-nikhΜην κουράζετε το μυαλό σας με περιττές σκέψεις και υπολογισμούς για το Τζόκερ.


Το μυστικό για να κερδίσετε το Τζόκερ κρύβεται στην απόλυτη τυχαιότητα των αριθμών (υπό την προϋπόθεση ότι η κλήρωση είναι αδιάβλητη).

Δυστυχώς δεν υπάρχει μαγική μαθηματική φόρμουλα για να κερδίσουμε στα τυχερά παίγνια (αυτού, τουλάχιστον, του είδους). Αυτό μας λέει ο μαθηματικός Marcus du Sautoy στον ιστοτόπο Eureka.
Υπάρχει όμως μια οδηγία, βάσει του νόμου των πιθανοτήτων. Η ασυμμετρία!

Ο μαθηματικός μας πληροφορεί ότι την μοναδική φορά που βρέθηκαν 133 νικητές στο βρετανικό τζόκερ ήταν όταν τα νικηφόρα νούμερα ήταν τα 7, 17, 23, 32, 38, 42, 48 – όταν ήταν δλδ ισοκατανεμημένα στο φάσμα των 48 συνολικά αριθμών.

Οι περισσότεροι παίκτες του ΛΟΤΤΟ – Τζόκερ κ.λπ. τείνουν να διαλέγουν τα τυχερά (που δεν αποδεικνύονται και τόσο τυχερά τελικά) με βάση αυτή την συμμετρική κατανομή.
Το μυστικό ίσως κρύβεται στην εντελώς αντίθετη προσέγγιση.

Κι όμως, η τυχαιότητα συγκεντρώνει δεν διαχέει! Όπως όταν περιμένουμε επί ώρα ένα λεωφορείο και ξαφνικά εμφανίζονται όλα μαζί…

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να δώσει η κληρωτίδα του Τζόκερ δυο συνεχόμενα νούμερα; Σχεδόν τις μισές από τις 13,983,816 πιθανές επιλογές της λοταρίας! Απίστευτο; Ελέγχοντας τους αριθμούς που κέρδιζαν επί μια δεκαετία στη Βρετανία, ο μαθηματικός βρήκε ότι περίπου τις μισές περιελάμβαναν συνεχόμενα νούμερα.

Δοκιμάστε το και ίσως δείτε την τύχη σας να αλλάζει. Μόνο αν αποφασίσετε να επιλέξετε τους αριθμούς 1 έως 6 ας γνωρίζετε ότι τουλάχιστον στην γηραιά Αλβιόνα το συγκεκριμένο σετ παίζεται από 10.000 άτομα κάθε εβδομάδα…

tro-ma-ktiko/ nataleme

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)