6 απλά βήματα για να τον κάνεις να σε θέλει σαν τρελός - Μιλάμε για σίγουρο αποτέλεσμα

6 απλά βήματα για να τον κάνεις να σε θέλει σαν τρελόςΤετάρτη σήμερα, το Σαββατοκύριακο αργεί, ο καιρός χαλάει επικίνδυνα και το πολικό (εντάξει με μία δόση υπερβολής) ψύχος
κάνει εντυπωσιακά την εμφάνισή του και (αν είναι δυνατόν) πλησιάζουν Χριστούγεννα! Είναι απολύτως λογικό, όταν έξω επικρατεί παγωνιά, η ψυχούλα σου να διψάει για αγκαλιά, χουχούλι και γενικά καταστάσεις cozy οι οποίες περιλαμβάνουν, εσένα, μία κουβέρτα, προαιρετικά ένα τζάκι, το κατοικίδιό σου να κοιμάται στα πόδια σου, ζεστή σοκολάτα-ας μην απορρίψουμε και το σαλεπάκι-και... φυσικά τον αγαπημένο σου να σου κάνει αγκαλίτσες και να σου δίνει φιλάκια! Ώπα, εδώ Χιούστον υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα βασικό: Πώς θα χουχουλιάσεις με τον καλό σου όταν δεν... είναι καλός σου; Και πώς θα σταματήσεις να τον ποθείς μονόπλευρα, και θα τον κάνεις να πέσει στα δίχτυα της γοητείας σου και να γίνει δικός σου άνευ όρων; Γενικά να ξέρεις ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και ξεχωριστός. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες βασικές μέθοδοι οι οποίες μάλλον πιάνουν. Και στις έχουμε εδώ συγκεντρωμένες. Την προσοχή σου παρακαλώ.

1. Μετράς και αυτό βγαίνει προς τα έξω: Πιστεύω ακράδαντα ότι το 99% των γυναικών εκεί έξω έχει τουλάχιστον 2 αγόρια ή και 3 που τις διεκδικούν ή που όποτε τις βλέπουν τις φλερτάρουν ασύστολα. Αν μάλιστα είσαι και εντυπωσιακή εκ φύσεως, ο αριθμός αυτός ανεβαίνει επικίνδυνα. Μη διστάσεις λοιπόν να φλερτάρεις διακριτικά μπροστά του, όχι τόσο για να ζηλέψει, δεν πιάνει πάντα, αλλά κυρίως για να τον κάνεις να πάρει μπρος σε περίπτωση που σε θέλει. Προσοχή: Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να πιστέψει ότι ενδιαφέρεσαι για τον άλλο και τελικά να ξενερώσει. Θέλει πολύ σωστό χειρισμό το συγκεκριμένο.

2. Nα φαίνεσαι και να είσαι ανεξάρτητη: Έχεις δηλώσει ότι είσαι έτοιμη να κάνεις μία σχέση. Τέλεια και όλα καλά. Το μοιρολόι ωστόσο και την μιζέρια για την μοναξιά που σε δέρνει, άστην για όταν είσαι με τις φίλες σου. Όταν είναι κι αυτός μπροστά, πες καλύτερα: Θα ήθελα να κάνω μία σχέση, αλλά αν δε βρεθεί αυτός που πραγματικά θεωρώ ότι είναι κατάλληλος, καλύτερα να μείνω μόνη. Ξέρεις πόση περηφάνεια θα γεμίσει όταν συνειδητοποιήσει ότι φέρει τον βαρύ τίτλο του... κατάλληλου; Εκτός βέβαια από αυτό, δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι και γοητευτικό από μία γυναίκα η οποία τα πηγαίνει καλά με την μοναξιά, δεν τη φοβάται, και δεν αναλώνεται σε ατυχείς επιλογές μόνο και μόνο για να έχει κάτι να ασχολείται.

3. Η ευγένεια-εκτός από την καθαριότητα-είναι η μισή αρχοντιά: Για κάποιο περίεργο λόγο, οι άντρες σιχαίνονται το κουτσομπολιό τις κουτσομπόλες, κάτι που σημαίνει, ότι μπορεί εκείνοι να έχουν το ελεύθερο να κράζουν ανενόχλητοι, αλλά όταν κάνεις εσύ ένα σχόλιο, βγαίνεις αμέσως η κακιά και η ζηλιάρα. Και επειδή άντε να τους πείσεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, συμβιβάσου με το να μην κάνεις σχόλια. Οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες που δεν ασχολούνται με κανέναν παρά μόνο με τον εαυτό τους και τους φίλους τους. Γίνε αυτή η γυναίκα λοιπόν και θα βρεις την υγειά σου. Η αλήθεια είναι ότι θα σου κάνει καλό γενικότερα.

4. Δείξε πολυάσχολη: Το ίδιο είναι να σε ρωτάει πώς πέρασες το Σ/Κ και να του λες ότι πήγες για φαγητό στη θάλασσα, στη συνέχεια για γλυκό σε ένα απίστευτο μαγαζί στο κέντρο, το βράδυ με την παρέα σου σε escape room και τελικά γύρω στα ξημερώματα καταλήξατε να φύγετε όλοι μαζί για μονοήμερη στο Ναύπλιο και το ίδιο ότι έκατσες στον καναπέ και είδες τηλεόραση; Εντάξει δε λέω να γίνεις και Ιντιάνα Τζόουνς για να του αρέσεις αλλά έχουμε την τάση να γοητευόμαστε από άτομα περιπετειώδη και με ενδιαφέροντα. Άσε τα παραπάνω και πήγαινε έστω ένα σινεμά και μετά για φαγητό σε Ινδικό. Δεν το λες και κακό.

5. Φρόντισε τον εαυτό σου-για πολλούς λόγους-: Θα εξηγηθώ για να μην παρεξηγηθώ. Οι άντρες δε θέλουν τις γυναίκες τις καθημερινές τις απλές να ντύνονται σαν τη Gigi Hadid, να πηγαίνουν κάθε εβδομάδα κομμωτήριο και να κοντεύουν να αποκτήσουν physique αρσιβαρίστα από το πολύ TRX. Παρόλα αυτά, και το ακριβώς αντίθετο, μαρτυρά παραμέληση του εαυτού σου, η οποία μόνο καλή εντύπωση δεν κάνει. Φρόντισε τα μαλλάκια σου και μην κυκλοφορείς μονίμως σαν ρακοσυλέκτρια. Κάνε ένα μανικιούρ, βάλε και καμιά κρεμούλα και φόρα καμιά φορά και κάτι πιο στενό. Α και αν βαριέσαι τη γυμναστική, προσπάθησε να τρως κάπως πιο υγιεινά. Το delivery κάθε βράδυ δε θα σου φέρει άντρα αλλά παλινδρόμηση στο στομάχι.

6. Διάβασε young lady: Μου είναι διάφορο αν εκείνος δεν έχει ιδέα από το τι συμβαίνει στον κόσμο και το σημαντικότερο βιβλίο που διάβασε ποτέ του είναι τα Χριστούγεννα του Ντόναλντ Ντακ-είναι ωραία ιστορία αλλά δεν είναι αυτό το θέμα-. Ενημερώσου, γίνε περίεργη και κάνε ερωτήσεις. Αντί να δεις τηλεόραση, διάβασε ένα βιβλίο και σύντομα το διάβασμα θα γίνει το αγαπημένο σου χόμπι. Μία γυναίκα που θέλει να ξέρει τι συμβαίνει γύρω της, δεν είναι μόνο ελκυστική αλλά απλά υπέροχη.

 queen.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη