Δίκη Βαγγέλη Γιακουμάκη: ΚΑΝΕΙΣ δεν είχε δει τα ΜΑΡΤΥΡΙΑ που ζούσε ο 20χρονος! – Τι δήλωσαν οι Κούγιας, Μπούκας και Βρόσγος! (Βίντεο)

giakoumakis paterasΣυνεχίστηκε σήμερα στις 09.00 το πρωί στο Τριμελές Εφετείο Πλεμμελημάτων Ιωαννίνων η δίκη για την υπόθεση του Βαγγέλη
Γιακουμάκη με τις καταθέσεις 2 συμφοιτητών του και της υπεύθυνης εργολάβου Σίτισης Ασφάλειας και Καθαριότητας της Γαλακτοκομικής Σχολής .
Και οι δύο συμφοιτητές του Βαγγέλη ανέφεραν ότι δεν υπήρξαν μάρτυρες βίαιων περιστατικών εις βάρος του ,σημειώνοντας αμφότεροι πως άκουσαν από κάποιους από τους σπουδαστές της Σχολής ,ότι κάποιοι πείραζαν τον Βαγγέλη.
Ο ένας εκ των δύο συμφοιτητών ανέφερε πως άκουσαν ότι είχαν δέσει τον Βαγγέλη σε μία καρέκλα όμως οι φήμες λένε ότι το ήθελε.
Ο ίδιος μάρτυρας υποστήριξε ,πως άκουσαν ότι ένας από την παρέα των «σκληρών» Κρητικών»χρησιμοποίησε τον πατέρα του ,ο οποίος ήταν υποψήφιος Περιφερειάρχης να πάρει τηλέφωνο για να μην τιμωρηθεί η παρέα των Κρητικών για ζημιές που είχαν προκαλέσει στη Σχολή ,χωρίς όμως να τις κατονομάσει .
Στην επικοινωνία της με την μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Mαρία Φρονημάκη, όταν εκείνη πήγε στη Σχολή λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση του σπουδαστή αναφέρθηκε στην κατάθεσή της η υπεύθυνη εργολάβος Σίτισης Ασφάλειας και Καθαριότητας της Γαλακτοκομικής Σχολής .
Όπως αποκάλυψε , τη ρώτησε αν γνώριζε τα προβλήματα του Βαγγέλη το διάστημα λίγο πριν την αλλαγή δωματίου στην εστία , για να λάβει θετική απάντηση από την μητέρα του η οποία τότε είχε δώσει την ακόλουθη συμβουλή στο γιο της: «Είναι 20 ετών μπορεί να προστατέψει τον εαυτό του να μην αποκοπεί από τους Κρητικούς είναι πατριώτες «.
Σε αυτή την αποστροφή επέμενε ιδιαίτερα ο συνήγορος του πρώην διευθυντή της Σχολής ,κ. Αλ. Κούγιας, προκειμένου να αποδείξει πως η Διεύθυνση και ενημέρωσε του γονείς και προχώρησε στη λήψη μέτρων αλλά και ο Βαγγέλης εξακολουθούσε να κάνει παρέα με τους Κρητικούς ακόμη και μετά την αλλαγή δωματίου .
Ο Αλέξης Κούγιας που επέμενε στην απουσία κατάθεσης από αυτόπτη μάρτυρα ,στράφηκε σήμερα κατά της δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη και του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη ,υποστηρίζοντας πως διόγκωσαν την υπόθεση .
Σημείωσε μάλιστα πως κατόπιν πρωτοβουλίας του κ. Τσούκαλη ήρθε από τη Βραζιλία ο πρώτος μάρτυρας που κατέθεσε μετά τους γονείς του Βαγγέλη ,συμπληρώνοντας πως πρέπει να διερευνηθεί το αδίκημα της παραπλάνησης μάρτυρος σε ψευδορκία.
Σε δηλώσεις ο ιδιωτικός ερευνητής και συνεργάτης του κ. Τσούκαλη ,ο κ.Φώντας Βρόσγος έκανε λόγο για άθλιες συκοφαντίες ,υπογραμμίζοντας πως δεν συνέβη τίποτα από τα προαναφερθέντα .
Ούτε καλύφθηκαν από τους ίδιους τα έξοδα του ταξιδιού, ούτε υπήρξαν άλλου είδους συνομιλίες.
Ο κ. Βρόσγος μάλιστα μετέφερε και την πρόθεση του κ. Τσούκαλη να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.
Σημειώνεται πως σήμερα στη δικαστική αίθουσα ήταν μόνο ο πατέρας του Βαγγέλη έχοντας στο πλευρό του κάποιους από τους συγγενείς .
Η δίκη θα συνεχιστεί στις 31 Οκτωβρίου στις 09.00 το πρωί στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ιωαννίνων .
epirus-tv-news.gr


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

Η φίλη σου βγαίνει με τον πρώην σου: 4 τρόποι για να μην τρελαθείς