Eταιρεία ζήτησε από τους υπαλλήλους της να σταματήσουν... το σεξ στο γραφείο

Eταιρεία ζήτησε από τους υπαλλήλους της να σταματήσουν... το σεξ στο γραφείοΜία... ασυνήθιστη ενημέρωση περίμενε τους εργαζομένους
εταιρείας στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία τους.

Ειδικότερα, οι υπεύθυνοι της μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας των ΗΠΑ, Zenefits, απαίτησαν μέσω ενός mail στους υπαλλήλους, να σταματήσουν το σεξ στο γραφείο, λόγω διαφαινόμενου σκανδάλου!

Το όλο θέμα κινήθηκε μετά τις αναφορές για χρησιμοποιημένα προφυλακτικά σε διάφορους χώρους των εγκαταστάσεων της εταιρείας, ενώ πολλά... πειστήρια βρέθηκαν «πεταμένα» στο κλιμακοστάσιο. Η εταιρεία αντιμετώπισε πρόσφατα προβλήματα, καθώς παραιτήθηκαν ο CEO και ιδρυτής της Πάρκερ Κόνραντ.

Τί ανέφερε το mail που έστειλαν οι επιτελείς της Zenefits στους υπαλλήλους; «Τσιγάρα, πλαστικές κούπες, κουτιά από μπύρες και πολλά χρησιμοποιημένα προφυλακτικά βρέθηκαν στο κλιμακοστάσιο. Ναι καλά διαβάσατε. Οπότε, μην χρησιμοποιείται το χώρο για να πίνετε, να τρώτε, να καπνίζετε ή να κάνετε σεξ. Παρακαλούμε να σεβαστείτε τους κανονισμούς της εταιρείας και να χρησιμοποιήσετε την κοινή λογική».

kontranews.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς