ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ καταγγελία από Κερκυραίο επιχειρηματία - “ΚΕΡΔΙΣΑ 3.000.000€ στο ΛΟΤΤΟ και ένας από την Κρήτη πήγε στο ταμείο και πήρε τα ΛΕΦΤΑ”

deltio-kerkira1Ένα υπερτυχερό δελτίο, από την Κέρκυρα, που κέρδιζε το ποσό
των 3,1 εκατομμυρίων ευρώ ήταν το αποτέλεσμα της 1649ης κλήρωσης του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου 2015 στο ΛΟΤΤΟ (LOTTO), σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ. Τα διανεμόμενα κέρδη στην πρώτη κατηγορία (6) ήταν συγκεκριμένα 3.139.787,31 ευρώ και αφορούσε απλό δελτίο έξι στηλών το οποίο φέρεται να παίχτηκε στο πρακτορείο του Δεσύλλα Σπύρου, στη Βουλγάρεως Ευγενίου 67 στην Κέρκυρα.
Οι τυχεροί αριθμοί της εν λόγω κλήρωσης ήταν οι : 2, 7, 14, 15, 21 και 33 και είναι οι ίδιοι με τους αριθμούς που φαίνονται στο δελτίο του Λόττο, το οποίο ισχυρίζεται, σύμφωνα με καταγγελία σε τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή, ότι κατέχει ο νικητής από την Κέρκυρα.
Η ιστορία η οποία αναμένεται να ταρακουνήσει το πανελλήνιο έχει ως εξής: Η εκπομπή «Λόγος Αντίλογος» που προβάλλεται στο τηλεοπτικό κανάλι της Κέρκυρας Corfu TV με τον Διονύση Μάμαλο και τον Σπύρο Ρίκο, στις 25 Ιανουαρίου του 2016 ανέδειξε ένα ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο «ο νικητής και κάτοχος του τυχερού δελτίου ο οποίος όπως αναφέρθηκε είναι γνωστός επιχειρηματίας της Κέρκυρας, όταν πήγε να εισπράξει το ποσό των 3.139.787,31 € προς μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε πως τα χρήματα έχουν εισπραχθεί από κάποιον Κρητικό»!
deltio-kerkira2
Σύμφωνα επίσης με την ενημερωτική εκπομπή, ο δικηγόρος του φερόμενου ως νικητή του τυχερού Λόττο, αναμένεται να καταθέσει αγωγή στον ΟΠΑΠ, καθώς δεν δίνουν στον πελάτη του το ποσό το οποίο φέρεται να δικαιούται. Η υπόθεση αναμένεται να λάβει τεράστιες διαστάσεις ενώ σύμφωνα πάντα με την τοπική τηλεοπτική εκπομπή, την υπόθεση έχει αναλάβει πλέον το τμήμα δίωξης οικονομικού εγκλήματος.
http://www.makeleio.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς