Νεκρός σε τροχαίο 43χρονος Κοζανίτης, υπάλληλος του 307 ΤΣΥΑΥ…

1876753Νεκρός ο 43χρονος Κωνσταντίνος Χρήστου που εργάζονταν ως πολιτικό προσωπικό με την ειδικότητα του ηλεκτρολόγου
στη Μονάδα Ελικοπτέρων στο Στεφανοβίκειο στο ύψος της Αγριάς. Ο άτυχος 43 χρονος οδηγούσε χθες νωρίς το πρωί τη δίκυκλη μοτοσυκλέτα του, επιστρέφοντας στο σπίτι του. Λίγο πριν την είσοδο της Αγριάς , ο άτυχος 43χρονος, προκειμένου να αποφύγει πεζό που εκείνη την ώρα διέσχιζε το δρόμο, παρέκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα η δίκυκλη μοτοσυκλέτα του να φύγει από το δρόμο. Και οι δύο άνδρες έπεσαν στο οδόστρωμα τραυματισμένοι. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.
Ο 43χρονος οδηγός της δίκυκλης μοτοσυκλέτας ωστόσο ήταν σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι για αυτό και οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να εγχειριστεί επειγόντως. Υποβλήθηκε σε λεπτή πολύωρη χειρουργική επέμβαση, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα και ενώ μεταφέρονταν με ασθενοφόρο διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη (καθώς δεν υπήρχε κρεβάτι στη ΜΕΘ στο Βόλο) άφηνε την τελευταία του πνοή στην οδό Δημητριάδος μέσα στο ασθενοφόρο. Ο 46χρονος πεζός που παρασύρθηκε από τη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο άτυχος 43χρονος, τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο εκτός κινδύνου.
Συντετριμένος ο διοικητής της Μονάδας 307 ΤΣΥΑΥ Γ. Τοσιλιάνης μιλώντας στο Taxydromos.gr για την απώλεια του 43χρονου Κώστα Χρήστου έκανε λόγο για ένα σπάνιο παιδί που ήταν υπόδειγμα ανθρώπου και υπαλλήλου μέσα στη Μονάδα. Ο άτυχος 43χρονος κατάγονταν από την Κοζάνη και από το 2000 που διορίστηκε στο 307 ΤΣΥΑΥ ως ηλεκτρολόγος διέμενε στη Μαγνησία. Τα τελευταία χρόνια και επειδή του άρεσε πολύ η περιοχή της Αγριάς αγόρασε ένα οικόπεδο όπου έφτιαξε το σπίτι που διέμενε. Το άγγελμα του θανάτου του έχει σκορπίσει θλίψη μέσα στη Μονάδα σε συναδέλφους, φίλους αλλά και όλο το στρατιωτικό προσωπικό. Η κηδεία του σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει τις επόμενες μέρες στην ιδιαίτερα πατρίδα του Κοζάνη.
taxydromos.gr
Η φωτογραφία είναι αρχείου

http://kozanimedia.gr


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ